Wij zijn zelf een wereldreis maken! Onze winkel en webshop zijn gesloten tot 1 augustus.

Over Ons

Deze webshop is vers van de pers!

Sinds 2021 is tweedehands-outdoorkleding een geweldig adres voor de beginnende en ervaren buitensporter. Op deze webshop breng ik vraag en aanbod samen met kleding van de allerbeste merken; Net zo goed, milieubewust, en veel goedkoper!

Je vraag je misschien af, wie is die vent achter die tent?
Willem (30), Den Bosch en fervent outdoor liefhebber! Vooral gek op alles dat met bergen te maken heeft, en heb vele tochten gemaakt in o.a. Nepal en India. In het dagelijks leven ben ik fanatiek hardloper en werkte tot voor kort bij Schneider Outdoor (www.schneideroutdoor.nl), waar ik naast mijn reiservaring, ook goede productkennis heb opgedaan over alles wat met outdoor te maken heeft.

Tweedehands-Outdoorkleding.nl is er voor jou!
Ik heb veel nieuwe bergsporters in de winkel mogen ontmoeten die al te graag duurzame spullen zouden willen kopen, maar daar begrijpelijk geen fortuin aan willen uitgeven.
Juist in de branche waar we het beste voorhebben met het duurzaamheid, wordt nog ontzettend veel onnodig geconsumeerd. Via deze website wordt tweedehands, samen met goed advies en een scherpe prijs, makkelijker de eerste keuze, voor nieuwe, of ervaren outdoor liefhebbers.
Outdoor kleding van goede merken is ontworpen voor alle weersomstandigheden, maar vooral om jaren lang gebruik van te maken! Helaas worden deze duur aangeschafte spullen vaak maar eenmalig gebruikt voor een bucketlistproject, zoals een beklimming van de Kilimanjaro of Mont Blanc, waarna het in een kast verdwijnt, en nooit meer gebruikt wordt.

Daarom kun jij hier het verschil maken door kleding te kopen en verkopen. Zo geef je het avontuur door aan een andere outdoor liefhebber, en loop jij er bij als een pro met het perfecte outfit. 

Op zoek naar iets specifieks, of weet je niet precies wat je nodig hebt? Bel me gerust even! Ik deel graag mijn kennis en expertise met je!

Zo is het begonnen:

Februari 2021, Inschrijving KVK 

April 2021. Zo worden de foto's gemaakt

Januari 2022, Studentenkamer wordt nu echt te klein.

Augustus 2022, Shop in Shop voor skikleding in de maak

September 2022 - Bijna klaar!

Oktober 2022 - Geopend! vanaf heden kun je ook tweedehands skikleding komen passen in de winkel in Rosmalen. 

November 2022 - Klanten komen uit heel Nederland en België een kijkje nemen.

December 2022 - Verdubbeling van de voorraad. Nu ook veel nieuwe items, voor een tweedehands prijs beschikbaar. 

September 2023 - Tweedehands-outdoorkleding is nu mijn fulltime baan.

Oktober 2023 - Vanaf nu ook veel nieuwe kleding beschikbaar via de website. Deze partijen bestaan uit samples en zijn afkomstig van de outdoormerken zelf.

November 2023 - Nieuwe locatie voor onze webshop en winkel. De voorraad wisselt snel, maar groeit gestaag door. Kom je passen?

Wordt vervolgd

---------------------

Met dank aan de vele klanten die gekozen hebben voor tweedehands-outdoorkleding.nl!