Wij zijn zelf een wereldreis maken! Onze winkel en webshop zijn gesloten tot 1 augustus.

Garantie en Reparatie

Garantie

Wij verkopen uitsluitend A-merk kleding van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat een door jou gekocht item niet aan je verwachtingen voldoet. In dit soort gevallen proberen wij zeer coulant te zijn, maar kunnen helaas geen garantie bieden op het gekochte product, of een vervangend product aanbieden.

Wel kunt u binnen 14 dagen na aankoop het ongebruikte artikel retourneren. Mocht u dit willen doen omdat u twijfelt aan de kwaliteit, stellen wij het zeer op prijs als u dit kenbaar maakt. Wij streven naar 100% tevredenheid bij elke aankoop die u bij ons doet. Daarbij bekijken en beoordelen wij elke jas zorgvuldig en vermelden mankementen altijd in de beschrijving.
 

Zo gaan wij te werk:

Elk item dat wij binnen krijgen word zorgvuldig gescand op eventuele mankementen zoals:

  • Gebruik sporen (Vlekken, Krassen, Gaatjes)
  • Slijtage (bijv op de mouwen, schouders.)
  • Koordjes die verstelbaar zijn en klittenband.
  • De staat van de Goretex! (Losse naden etc.)

 

Productfotografie

Foto's van artikelen worden door ons zelf gemaakt. Hierbij willen we een zo duidelijk mogelijke impressie geven van het artikel, en de staat van de jas. Daarom worden foto's achteraf niet bewerkt om de juiste kleuren en gebreken te tonen. We doen wel goed ons best om je alvast warm te maken voor je nieuwe outfit, en hebben een mooie fotostudio tot onze beschikking.

Reparatie

Wij zijn een webshop zonder fysieke locatie en kunnen om die reden geen reparaties uitvoeren.

Geen paniek; de meeste gebreken zijn gemakkelijk zelf op te lossen, en wij helpen je daar graag bij!

Neem telefonisch contact met ons op, of stuur een mailtje met foto’s van het mankement. Je kunt ons ook benaderen voor advies m.b.t. onderhoud en wassen van functionele kleding.