Wij zijn zelf een wereldreis maken! Onze winkel en webshop zijn gesloten tot 1 augustus.

Mijn eigen webshop is online!

Beste Outdoor-liefhebber,

Welkom op mijn website voor tweedehands outdoor / ski / en casual buitenkleding! Ben je nieuw in de outdoor wereld? Dan vind je bij mij de beste spullen die passen binnen je budget. Ik zou je graag in een minuutje vertellen waarom tweedehands-outdoorkleding een uitkomst is voor veel nieuwe en ervaren liefhebbers. 

Als je een bergtocht gaat maken moet je een hele waslijst aan spullen kopen die je hiervoor nog niet had. Denk aan wandelstokken, goede wandelschoenen, maar ook een regenjas en donsjas. Voor mijn eerste wandelvakantie had ik al een hele winkel vol met spullen aangeschaft voor in mijn tas. Spullen die ik daarna waarschijnlijk niet meer zou gebruiken.

Sommige items heb ik sinds die reis van 5 jaar geleden niet meer gebruikt. Helaas merk ik dat veel mensen outdoorspullen kopen om het vervolgens jaren lang in de kast te liggen, en dat is zonde. Die spullen zijn bedoeld om gebruikt te worden. 

Ik ben zelf helemaal niet zo materialistisch ingesteld, maar je ontkomt er niet aan om uiteindelijk die Goretex Pro-shell jas te moeten kopen, of een degelijk skipak bijvoorbeeld. Daarvoor ben ik deze website begonnen. Ik zou zelf klant kunnen zijn van mijn eigen winkel. Ik zoek namelijk de beste spullen, maar alleen de essentiële items die ook passen binnen mijn budget. Dit vanuit een milieubewust aspect, maar ook omdat ik per see een nieuwe jas nodig heb. Die spullen zijn er om gebruikt te worden dus de nieuwigheid mag er sowieso snel van af! 

Op mijn website vind je geweldige kleding die gebruikt is, of soms zelfs helemaal nieuw. Ik selecteer zelf items die ik het hele jaar door inkoop van particulieren om het door te geven aan iemand die er gebruik van gaat maken. Ik heb een hele collectie opgebouwd over de jaren. Mijn droom is om een platform op te richten waar mensen hun outdoorspullen kunnen uitlenen, of verkopen aan elkaar. 

De site is nog volop in ontwikkeling, maar de eerste items staan al online.

Wie o wie wordt mijn eerste klant?

~ Willem